• idezet
Despre noi

Despre noi

Firma noastră  a fost înființată în anul 2012 și se bazează pe o experiență de 15 ani în domeniul comercializării produselor agricole.

 

Prin fondarea firmei CTT Cereals Trading & Transport dorim să umplem o nișă pe piață, și totodată să stabilim legături (”să îndeplinim funcția de pod”) între producătorii agricoli din Europa de Est și piața din Europa de Vest. Obiectivul nostru este consolidarea unei cooperări de durată cu producătorii din domeniul agricol.

Proprietarii firmei dispun pe de o parte de cunoștințe vaste și experiență în domeniul comercializării cerealelor, pe de altă parte de cunoașterea în profunzime a pieței europene precum și de relații stabile, bazate pe încredere.

CTT cumpără produse agricole și garantează plata imediată, ceea ce reprezintă un avantaj deosebit pentru producători. Cumpărăm produse agricole de la cereale până la fructe la prețuri în concordanță cu situația actuală a pieței. În domeniul comercializării asigurăm condiții avantajoase pentru clienții noștri, fie vorba de achiziționare sau de vânzare. În cazul acesteia din urmă punem accent deosebit pe procesarea rapidă și pe livrarea în scurt timp.

În afară de cumpărarea unor cantități mari de peste 25 de tone oferim și transport cu camioane special amenajate, la cerere în toată Europa, în cantități nelimitate.

Indiferent dacă este vorba de comercializare sau de transport, motoul nostru este credibilitatea, deoarece suntem ferm convinși că numai printre partenerii de afaceri de încredere se pot consolida relații profitabile și de lungă durată.

Punctul de lucru din Agriș: construirea punctului a început în primăvara anului 2015 și a fost finalizată în 2016 Februarie. Hala are o capacitate aproximativă de 3500 de tone.